lezen

De 10 nieuwste boeken

Voorleesverhalen in de Voorleeshoek

Kijk samen met je kind naar leuke voorleesverhalen. In ieder filmpje wordt een boek voorgelezen. Het boek is geanimeerd en wordt ondersteund door muziek. Zo heb je altijd spannende, avontuurlijke en informatieve voorleesboeken! Met je Bibliotheekaccount kun je onbeperkt genieten van alle voorleesfilmpjes.

Bereslim met digitale boeken en spelletjes

Van prachtige digitale prentenboeken tot leerzame spelletjes. Bereslim heeft pedagogisch verantwoorde computerspellen voor peuters en kleuters. In alle spellen wordt aandacht besteed aan het aanleren van verschillende soorten strategieën. Bereslim is dus leuk én leerzaam! Je kunt de producten gewoon thuis gebruiken.

Voorleesfilmpjes van SchoolTV

Bekijk digitale prentenboeken op SchoolTV. SchoolTV ken je ongetwijfeld van de educatieve video's. En is handig om programma's terug te kijken, van Sesamstraat tot het NOS Jeugdjournaal. Maar wist je dat SchoolTV ook digitale prentenboeken heeft? Via de Jeugdbibliotheek heb je toegang tot prachtige voorleesfilmpjes.

Boekentip: Alles gaat slapen

Alles gaat slapen want nu is het nacht

Als het nacht wordt gaat iedereen slapen. Niet alleen mensen, maar ook de koeien, de varkens en de spinnen. Maar er is één poesje dat niet wil slapen...

Boekentip: De wolf, de eend & de muis

De wolf, de eend & de muis

Muis wordt opgegeten door de wolf. In de buik van de wolf komt hij er achter dat hij niet alleen is. Eend woont namelijk ook in de buik van wolf en het is er hartstikke gezellig.

Lees deze e-books op je mobiel of tablet

Naar alle e-books