lezen

De 10 nieuwste boeken

Boekentip 0-3 jaar

Een kok maakt eten klaar voor mensen die naar het restaurant komen. Wat doet hij allemaal in de keuken? Dat laat dit boekje van Liesbet Slegers op een kleurrijke manier zien!

Boekentip 3-6 jaar

Kasper en Flip bakken samen een cake. Want Kasper is jarig en dat moet gevierd worden met iets lekkers! Ze gebruiken een kookboek. Hoe werkt dat eigenlijk?

Voorleesverhalen in de Voorleeshoek

Kijk samen met je kind naar leuke voorleesverhalen. In ieder filmpje wordt een boek voorgelezen. Het boek is geanimeerd en wordt ondersteund door muziek. Zo heb je altijd spannende, avontuurlijke en informatieve voorleesboeken! Met je Bibliotheekaccount kun je onbeperkt genieten van alle voorleesfilmpjes.

Bereslim met digitale boeken en spelletjes

Van prachtige digitale prentenboeken tot leerzame spelletjes. Bereslim heeft pedagogisch verantwoorde computerspellen voor peuters en kleuters. In alle spellen wordt aandacht besteed aan het aanleren van verschillende soorten strategieën. Bereslim is dus leuk én leerzaam! Als bibliotheeklid kun je de producten gewoon thuis gebruiken.

Voorleesfilmpjes van SchoolTV

Voorleesfilmpjes van SchoolTV

Bekijk digitale prentenboeken op SchoolTV. SchoolTV ken je ongetwijfeld van de educatieve video's. En is handig om programma's terug te kijken, van Sesamstraat tot het NOS Jeugdjournaal. Maar wist je dat SchoolTV ook digitale prentenboeken heeft? Via de Jeugdbibliotheek heb je toegang tot prachtige voorleesfilmpjes.

Lees deze e-books op je mobiel of tablet

Naar alle e-books