Dierentuin

Alle onderwerpen

Resultaat 1 - 10 (van 18)

Weergaveopties:

 • Tjibbe Veldkamp Handje?

  Anna wil naar de apen in de dierentuin. Haar vader heeft alleen oog voor zijn telefoon en wil naar huis. Dan zoekt Anna toch gewoon een andere vader? Prentenboek met humoristische, dynamische kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Handje?

 • Yoko Heiligers Wauw pauw

  Als kleine pauw wordt geboren, heeft hij nog geen gekleurde veren met mooie ogen. Hij kijkt bij alle dieren in de dierentuin wat voor ogen zij hebben. Wat zijn er veel soorten ogen! Prentenboek met sfeervolle illustraties in natuurlijke, rustige kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Wauw pauw

 • Gareth Lucas EN Kirsteen Robson Zoek- en telboek; de zoo

  Welk dier luistert naar muziek? En welke aap speelt verstoppertje? Prentenboek met paginagrote, vrolijk gekleurde zoekplaten vol dieren, waar allerlei voorwerpen en details tussen gezocht moeten worden. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Zoek- en telboek; de zoo

 • Ines Rarisch In de dierentuin; mijn flap-zoek-speurboek

  Tim is jarig en gaat met zijn vrienden en familie naar de dierentuin. Kun je iedereen vinden? Kun je ook zien wie bang is voor spinnen en waar de zakkenroller is? Groot zoekplatenboek met kleurenillustraties en uitklappagina's met kijkgaten. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van In de dierentuin; mijn flap-zoek-speurboek

 • Pamela Butchart Kietel nooit een tijger

  Pietsie moet altijd dansen, springen, gek doen en kattenkwaad uithalen. Als ze met haar schoolklas naar de dierentuin gaat, waarschuwt juf haar om vooral nooit een tijger te kietelen. Prentenboek met dynamische, vrolijke kleurenillustraties. Met twee uitslaande pagina’s. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Kietel nooit een tijger

 • Steve Smallman EN Vitataal (Feerwerd) Overal poep in de dierentuin

  Simon Snoep houdt van dieren verzorgen, maar hij is bijna de hele dag bezig met poep opruimen. En dat vindt hij minder leuk. Als de leguaan ontsnapt, gebeurt er iets bijzonders. Prentenboek met grappige, vrolijk gekleurde illustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Overal poep in de dierentuin

 • Gerard van Gemert Het dierenelftal van Milan

  Milan mag voor zijn verjaardag met zijn voetbalteam naar de dierentuin. Als ze in de rij moeten wachten, fantaseren ze hoe een voetbalwedstrijd tegen dierentuindieren zou verlopen. Prentenboek met paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het dierenelftal van Milan

 • Nelleke de Boorder In Artis

  Buurkinderen Sammie en Nele gaan met opa in de bakfiets naar Artis. Daar leren ze van opa, de dierenverzorgers en de informatieborden van alles over de dieren. Oblong prentenboek met stripachtige kleurenillustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van In Artis

 • Yvonne Jagtenberg Balotje in de dierentuin

  Balotje gaat met haar oom naar de dierentuin. Op weg naar de apen raakt ze oom Ben kwijt. Prentenboek met paginagrote kleurenillustraties in wasco. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Balotje in de dierentuin

 • Reina Ollivier Naar de dierentuin

  Wat is er allemaal te zien in een dierentuin? Prentenboek met informatie over dierentuinen, met versjes, opdrachten en veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar, voor goede lezers vanaf ca. 7 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Naar de dierentuin