Boeken over boeken

Alle thema's

Resultaat 1 - 10 (van 35)

Weergaveopties:

 • Eric Hill Dribbel houdt van boeken

  Dribbel gaat met zijn moeder naar de bibliotheek. Nadat juf Konijn heeft voorgelezen, mogen Dribbel en zijn vriendjes boeken uitzoeken om te lenen. Oblong hardkartonnen prentenboek met eenvoudige illustraties in heldere kleuren. Vanaf ca. 2 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Dribbel houdt van boeken

 • Lane Smith Het is een boekje

  Aap leest aandachtig een boek. Ezel wil graag weten wat je daar allemaal mee kunt doen. Kan het vliegen, kun je er soms mee bouwen of erop rijden? Vierkant hardkartonnen prentenboekje met paginagrote sobere kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het is een boekje

 • Rosalind Beardshaw EN Anna McQuinn Bibi in de bieb

  Peuter Bibi is dol op lezen en gaat samen met haar moeder naar de bibliotheek om boeken in te leveren en uit te zoeken. Hardkartonnen prentenboek met paginagrote schilderingen in kleur. Vanaf ca. 2 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Bibi in de bieb

 • Liesbet Slegers Karel gaat naar de bibliotheek

  Peuter Karel gaat met zijn vader naar de bibliotheek om boeken te lenen. Er zijn zoveel boeken om uit te kiezen, Karel vindt het geweldig. Prentenboek met felgekleurde illustraties in grove penseelstreken. Vanaf ca. 2,5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Karel gaat naar de bibliotheek

 • Malika Doray Een boek voor jou

  Elk boek is anders: uit het ene boek lees je met z'n allen, het andere laat je zingen. Het ene boek ontroert je en het volgende maakt je bang. Prentenboek in harmonicavorm met expressieve, kleurrijke schilderingen. Vanaf ca. 2 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Een boek voor jou

 • Layn Marlow Schiet op, niet zo snel!

  Schildpad heeft alle tijd en Haas heeft altijd haast. Totdat Haas naar bed moet en aan Schildpad vraagt om voor te lezen. Prentenboek in oblong met paginagrote sfeervolle illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Schiet op, niet zo snel!

 • Judith Koppens Big wil een boek

  Big ontdekt dat samen lezen veel leuker is dan hij denkt. Prentenboek met gestileerde tekeningen in kleur. Vanaf ca. 2,5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Big wil een boek

 • Lucy Cousins Muis in de bibliotheek

  Muis ontdekt dat er in een bibliotheek veel te beleven valt en dat ze in feite overal kan lezen. Prentenboek met eenvoudige tekeningen in felle kleuren. Vanaf ca. 3 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Muis in de bibliotheek

 • Brigitte Minne Naar de bieb

  Gust vindt het niet leuk dat zijn boek over Konijn terug moet naar de bieb. Maar gelukkig zijn in de bieb nog veel meer leuke boeken te vinden. Vierkant, hardkartonnen prentenboek met paginagrote krijttekeningen in matte kleuren. Vanaf ca. 2,5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Naar de bieb

 • Christine Naumann-Villemin De boze wolf lust geen konijntjes

  Een wolf protesteert bij een kinderboekenschrijfster. Hij wil geen slechterik meer zijn in haar verhalen, maar een vriendelijke wolf. Dan moet hij voortaan wel de konijntjes met rust laten. Dat lijkt te lukken. Maar wat als hij honger krijgt? Prentenboek met humoristische, zachtgekleurde illustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De boze wolf lust geen konijntjes