Resultaat 1 - 10 (van 98)

Weergaveopties:

 • Ron Schröder EN Marianne Busser De kleine engel die geluk bracht

  Roos heeft op school een prachtig kerststukje voor mama gemaakt. Maar als ze langs de haven naar huis loopt, geeft ze het weg aan een eenzame oude man die ze daar vaak ziet. Zo begint een bijzondere vriendschap. Oblong prentvertelling met sfeervolle, winterse kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De kleine engel die geluk bracht

 • Catherine Metzmeyer Mia tovert haar broertje weg

  Mia wil rustig haar boek lezen, maar wordt steeds gestoord door haar kleine broertje. Ze besluit hem weg te toveren. Dat lijkt tot haar schrik te lukken. Prentenboek met paginagrote, vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Mia tovert haar broertje weg

 • Marieke van Ditshuizen Mijn papa is een...

  Een meisje speelt met haar vader. Soms is hij een vliegtuig en laat haar hoog vliegen. Soms is hij een olifant en spettert hij haar nat. Deze fantasievolle belevenissen worden verteld in korte eigentijdse versjes en paginagrote illustraties in zachte kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Mijn papa is een...

 • Marieke van Ditshuizen Monstermoe

  Kaatje kan best gaan slapen zonder nachtlampje, want ze is niet bang. Maar de monsters laten haar niet met rust. Die zijn wel bang in het donker. Vierkant prentenboek met humoristische kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Monstermoe

 • Daan Remmerts de Vries EN Marije Tolman Voor papa

  Lynn vertelt wat haar vader meemaakt nadat hij haar naar school heeft gebracht. In Afrika vangt hij een griezelmonster, in Mexico helpt hij de president en vangt hij nog een boef. Daarna vliegt hij in één minuut terug naar school. Prentenboek met fantasierijke kleurenillustraties en humoristische tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Voor papa

 • David Litchfield EN Ross Montgomery Het huis van oma

  Een jongen groeit op bij zijn oma, die vroeger architect was. Voor haar kleinzoon wil ze een bijzonder huis bouwen. Maar oma wordt oud en op een dag is ze verdwenen. De jongen besluit iets voor haar te bouwen. Prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het huis van oma

 • Jeska Verstegen Keteltje; op pad met Prins Opa

  Prinses Keteltje wil bij Doffie spelen. Maar de koets mist een wiel en de auto start niet. Dan ziet Prins Opa een lege bus staan. Zou hij die kunnen besturen? AVI-E4. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7,5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Keteltje; op pad met Prins Opa

 • Pieter Feller Opa en oma voor altijd jong

  Kolletje en Dirk beleven vijf avonturen met de opa's en oma's van Kolletje. Ze maken pudding, gaan logeren en luisteren naar een spannend verhaal over vroeger. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Opa en oma voor altijd jong

 • Stefan Boonen Met opa 3x plezier

  Drie verhalen over opa die leuke avonturen beleeft met zijn kleinkinderen. Hij neemt ze allemaal mee op de fiets, ze gaan een dagje naar het strand en bedenken een geweldig verrassingsfeest voor oma. Oblong prentenboek met vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Met opa 3x plezier

 • Renata Galindo Mijn nieuwe moeder & ik

  Een hondje (ik-figuur) gaat bij een nieuwe mama wonen, een rode poes. Mama vindt het leuk dat ze verschillend zijn. Mama speelt, leest voor en bakt pannenkoeken. Maar ze wordt ook wel eens boos. Prentenboek met eenvoudige illustraties in rustige, zachte kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Mijn nieuwe moeder & ik