Ruimtevaart

Alle onderwerpen

Weergaveopties:

 • Harmen van Straaten EN Mark Haayema Sterrenwachter

  Sterrenwachter Muk krijgt voor zijn vierde verjaardag een prachtige steen. Maar hoe moet hij zijn steen ’s nachts laten stralen als een mooie ster? Moet hij blazen, kietelen of de steen vastbinden aan ballonnen? Prentenboek met vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Sterrenwachter

 • Fiona Rempt Daan in de ruimte

  Daan krijgt een astronautenpak voor zijn verjaardag. Nu wil hij ook echt de ruimte in! Samen met papa gaat Daan naar het ruimtevaartmuseum. Wat zal er gebeuren als hij in de raket gaat zitten? Prentenboek met vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Daan in de ruimte

 • Leo Timmers Franky

  Sam weet zeker dat op verre planeten robots wonen, maar niemand gelooft hem. Hij besluit er zelf eentje te bouwen. Dan landt in de tuin een ruimteschip met precies zulke robots. Prentenboek met grappige kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Franky

 • Anjo Vrieling EN Lensink Tekst (Dordrecht) De planeet van Jaz

  Jaz is helemaal alleen op zijn planeet. Hij gaat op zoek naar iemand om mee te spelen. Hij ontdekt andere kleine planeten, waarop ook iemand alleen is. Kunnen ze niet samen een grote planeet zoeken? Prentenboek met donkere collageachtige illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De planeet van Jaz

 • Richard Byrne Waar is de maan gebleven?

  Wasbeer Elwin denkt dat hij alles kan en alles weet, ook over de maan. Kleine Beer en Grote Beer besluiten op hun manier de maan te bestuderen. Prentenboek met vrolijk gekleurde, humoristische illustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Waar is de maan gebleven?

 • Jan Jutte EN Govert Schilling Spacey zoekt zijn planeet

  Buitenaards wezen Spacey ontmoet op aarde pinguïn Ponko. Spacey weet niet meer waar zijn planeet is en Ponko helpt hem zoeken. Onderweg leren ze over de zon, de maan en de sterren. Prentenboek met paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Spacey zoekt zijn planeet

 • André Kuipers André het astronautje

  Kleine André en Muis willen weten waarvan de maan is gemaakt. Met een oude raket en in een heus ruimtepak vliegen ze erheen. Een ruimteschip met marsmannetjes vliegt met hen mee. Prentenboek met paginagrote humoristische kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van André het astronautje

 • Korky Paul EN Valerie Thomas Hennie de Heks in de ruimte

  Hennie de Heks wil graag een keer de ruimte in. Ze tovert een raket, neemt een volle picknickmand mee en gaat met haar kat Helmer op weg. Prentenboek met humoristische, gedetailleerde tekeningen in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Hennie de Heks in de ruimte

 • Lucy Cousins EN Studio Bos Muis vliegt naar de maan

  Muis vliegt in een raket naar de maan. Onderweg ziet ze heel veel sterren en op de maan rijdt ze rond in een buggy. Vierkant prentenboek met eenvoudige schilderingen in felle kleuren. Met pop-ups en vele beweegbare onderdelen. Vanaf ca. 3 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Muis vliegt naar de maan

 • Kathleen Amant Heksje Mimi en de maan

  Heksje Mimi vliegt naar de maan. Het is daar erg koud. Mimi leent de warme muts van de maan. Dan valt de muts. Vierkant, hardkartonnen prentenboek met paginagrote illustraties in zachte kleuren en een korte tekst. Vanaf ca. 2,5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Heksje Mimi en de maan