Sport

Alle thema's

Resultaat 1 - 10 (van 25)

Weergaveopties:

 • Beroemd!

  Philip Waechter

  Een kleine jongen (ik-figuur) wil later graag profvoetballer worden. Hij denkt dat hij er heel geschikt voor is, maar hij weet ook dat voetbal soms gemeen kan zijn. Hij besluit er nog eens goed over na te denken. Klein vierkant prentenboek met stripachtige kleurentekeningen. Vanaf ca. 5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Beroemd!

 • Elmer en de wedstrijd

  David McKee

  Elmer en Wilbur organiseren een wedstrijd. Natuurlijk willen alle dieren graag winnen, maar niemand mag valsspelen. Elmer en Wilbur zorgen ervoor dat iedereen blij is aan het eind. Prentenboek met vrolijke, kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Elmer en de wedstrijd

 • Balotje op ballet

  Yvonne Jagtenberg

  Balotje wil graag op ballet. De eerste balletles vindt ze helemaal niet leuk; thuis kan ze veel beter dansen. Als de muziek begint, wordt alles anders. Prentenboek met paginagrote naïeve illustraties in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Balotje op ballet

 • Het dierenelftal van Milan

  Gerard van Gemert

  Milan mag voor zijn verjaardag met zijn voetbalteam naar de dierentuin. Als ze in de rij moeten wachten, fantaseren ze hoe een voetbalwedstrijd tegen dierentuindieren zou verlopen. Prentenboek met paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het dierenelftal van Milan

 • Gewonnen

  Ruth Wielockx

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Gewonnen

 • Kampioen op krukken

  Vivian den Hollander

  Het is sport- en speldag op de school van Lisa en Jimmy. Ze doen enorm hun best en hebben veel plezier. Maar dan valt Jimmy. Hij heeft veel pijn aan zijn voet. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Kampioen op krukken

 • Grote Anna leert dansen

  Kathleen Amant

  Anna gaat voor het eerst naar balletles. Ze doet erg haar best want ze wil graag ballerina worden. Er zit ook een jongen op les. Prentenboek met eenvoudige, paginagrote illustraties in heldere kleuren over ballet. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Grote Anna leert dansen

 • Igor Stippelkampioen

  Guido Van Genechten

  Igor wil graag meedoen aan de Stippelspelen, de grote sportwedstrijd voor lieveheersbeestjes. Maar voor sommige sporten is hij nog niet groot en sterk genoeg. Prentenboek met eenvoudige kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Igor Stippelkampioen

 • Kolletje leert zwemmen

  Pieter Feller EN Natascha Stenvert

  Kolletje en Dirk mogen op zwemles. Ze zijn zo blij dat ze het iedereen vertellen. En de toversokken van Kolletje zorgen weer voor bijzondere gebeurtenissen. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Kolletje leert zwemmen

 • Ridders, op uw plaatsen... Start!; ridder Florian

  Philip Hopman EN Marjet Huiberts

  Drie verhalen over Ridder Florian de Bange, waarin hij meedoet aan een toernooi, op everzwijnenjacht gaat en onverwacht een paardenrace wint. Prentenboek met paginagrote kleurenillustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ridders, op uw plaatsen... Start!; ridder Florian