Stoere boeken

Alle onderwerpen

Resultaat 1 - 10 (van 29)

Weergaveopties:

 • Max Velthuijs Kikker is een held

  Wanneer tijdens een overstroming al het voedsel op is, gaat Kikker op weg om hulp te halen. Maar het water stroomt wel heel sterk. Prentenboek met eenvoudige, krachtige illustraties in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Kikker is een held

 • Randall Casaer De ridder die niet slapen wilde (en zijn paardje Parcifal)

  Een stoere ridder heeft een stoere kamer vol stoere ridderwapens. Hij moet eigenlijk gaan slapen, maar eerst moet hij nog allerlei stoere ridderdingen doen. Prentenboek met paginagrote illustraties in sobere kleuren. Vanaf ca. 5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De ridder die niet slapen wilde (en zijn paardje Parcifal)

 • G. Sonnemans Jelle en de leeuw

  Jelle heeft niet genoeg geld voor de dierentuin, maar wel voor een broodje knakworst. Dan blijkt een uit de dierentuin ontsnapte leeuw het op zijn broodje te hebben voorzien. Prentenboek met vrolijk gekleurde aquareltekeningen. Vanf ca. 5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Jelle en de leeuw

 • Mathilde Stein Prinses Pernilla & de reddende ridders

  Prinses Pernilla moet trouwen van haar vader. Hij sluit haar op in een toren. Maar Pernilla gaat echt niet zitten wachten tot zo'n suffe ridder haar komt redden. Groot prentenboek met vrolijke drukke kleurenillustraties en handgeschreven tekst. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Prinses Pernilla & de reddende ridders

 • Marjolein Pottie EN Tine Mortier Zoeperspin

  Zoeperman is een held van vier jaar. Als zijn moeder bezoek krijgt van de moeder van zijn vriendin Zofietje, redt hij hen van een verschrikkelijk eng, gevaarlijk monster. Prentenboek met paginagrote, humoristische illustraties in vrolijke kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Zoeperspin

 • Catharina Valckx Billy en de indiaan

  Cowboyhamster Billy wil wel eens een indiaan zien. Volgens zijn vader moet hij dan naar de andere kant van de berg. Billy gaat met zijn vriend Pierke de worm op pad. Prentenboek met paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Billy en de indiaan

 • Helen Oxenbury EN Peter Bently Koning Koen en de draak

  Koen is de koning. Hij vecht met zijn vriendjes tegen een draak. Maar is Koen net zo dapper als het donker wordt? Prentenboek met zachtgekleurde illustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Koning Koen en de draak

 • Guido Van Genechten Superbeesje is al onderweg

  Als dieren in nood zijn, komt Superbeesje in actie. Met al zijn fantastische hulpmiddelen weet hij ze in een handomdraai te redden. Prentenboek met paginagrote kleurenillustraties in gemengde techniek. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Superbeesje is al onderweg

 • Loes Riphagen Superheldjes

  Superheldjes kom je overal tegen en helpen je bij grote en kleine problemen. Soms is het vervelend, maar heel vaak is het superhandig dat ze er zijn. Vierkant prentenboek met paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Superheldjes

 • Julia Donaldson Draak Dries

  Draak Dries wil graag een gouden ster verdienen, hij is echter erg onhandig. Gelukkig krijgt hij hulp van meisje Annelies. Prentenboek in oblong met paginagrote kleurenillustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Draak Dries