Vakantie

Alle onderwerpen

Resultaat 1 - 10 (van 52)

Weergaveopties:

 • Guido Van Genechten Rikki aan zee

  Het is vakantie en konijntje Rikki gaat met zijn ouders met de trein naar zee. Op het strand raakt hij al gauw bevriend met het meisjeskonijnte Abril. Ze verzamelen samen heel veel mooie zeeschatten. Prentenboek met paginagrote, vrolijke schilderingen in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Rikki aan zee

 • Annemie Vandaele Ik ga je missen, juf

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ik ga je missen, juf

 • Leo Timmers EN Jean Reidy En dat doen we dus

  Een team van bouwvakkers gaat aan de slag op een bouwplaats. Ze graven een kuil, storten beton en plaatsen de afgeleverde spullen. Wat maken ze? Oblong prentenboek met vrolijk gekleurde illustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van En dat doen we dus

 • Drew Daywalt De groeten van de krijtjes

  Als Teun met zijn krijtjes aan het kleuren is, wordt een stapeltje ansichtkaarten bezorgd. Ze zijn gestuurd vanuit de hele wereld door ongelukkige krijtjes, die Teun de laatste jaren is kwijtgeraakt of vergeten. Prentenboek met handgeschreven ansichtkaarten en grappige kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De groeten van de krijtjes

 • Kathleen Amant Grote Anna op kamp

  Anna gaat voor het eerst op kamp. Ze vindt het best spannend, maar ze doen leuke spelletjes en het slapen in een tent vindt ze ook leuk. Prentenboek met eenvoudige, paginagrote verfillustraties in heldere kleuren over vakantiekampen. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Grote Anna op kamp

 • Clarisse van Veen De avontuurlijke reis van Joep, Pera en Pim

  Als Joep en Pera horen dat de groenteman perensap van ze wil maken, vluchten ze. Ze gaan op reis naar de boomgaard waar ze vandaan komen. Prentenboek met sfeervolle, geënsceneerde kleurenfoto’s met twee peren als hoofdpersonen. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De avontuurlijke reis van Joep, Pera en Pim

 • Annemie Berebrouckx Berre gaat op berenkamp

  Berre gaat op berenkamp en vindt het best spannend. Alles is er anders. En Berre mist Fleur enorm. Maar de volgende dag doen ze heel veel leuke dingen en geniet Berre volop. Oblong prentenboek met vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Berre gaat op berenkamp

 • Max Velthuijs EN Jocelyn Wild Meneer Macaroni gaat picknicken

  Op een mooie zomermorgen wil meneer Macaroni gaan picknicken met zijn dierenvrienden. Maar het zoeken van een picknickplek die voor alle dieren geschikt is, blijkt nog niet zo eenvoudig. Prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Meneer Macaroni gaat picknicken

 • Guido Van Genechten Rikki durft

  Konijntje Rikki wil graag alleen slapen in de tent die hij zelf heeft gebouwd. Maar als het 's nachts donker wordt, is hij toch best bang. Prentenboek met grote schilderingen in donkere kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Rikki durft

 • Jaap ter Haar Saskia & Jeroen spelen buiten

  Bundeling van drie verhalen over de tweeling Saskia en Jeroen die buiten veel avonturen beleeft. Ze gaan een dag naar het strand, maken een fietstocht en halen kattenkwaad uit met hun nieuwe waterpistolen. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Saskia & Jeroen spelen buiten