Verhuizen

Alle onderwerpen

Resultaat 1 - 10 (van 12)

Weergaveopties:

 • Yuval Zommer De grot van Bruine Beer

  Bruine Beer is heel blij met zijn nieuwe grot. Maar toch voelt het niet als thuis. Dan ontdekt hij dat mensen hun huizen vol met allerlei spullen zetten. Dat kan Bruine Beer ook! Zal hij zich nu wel thuis voelen? Vierkant prentenboek met vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De grot van Bruine Beer

 • Irena Kobald Mijn twee dekens; een vluchteling komt bij ons wonen

  Als het Afrikaanse meisje Radslag (ik-figuur) naar het westen is gevlucht, begint er een nieuw leven vol vreemde mensen, eten en woorden. Als iemand je dan helpt, is het of er een warme deken over je wordt uitgespreid. Prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 t/m 7 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Mijn twee dekens; een vluchteling komt bij ons wonen

 • Astrid Lindgren Lotta uit de Kabaalstraat

  Oorspronkelijke titel en uitgave: Barnen på Bråkmakargatan ; Lotta på Bråkmakargatan. - Stockholm : Rabén & Sjörgem, 1958, 1961

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Lotta uit de Kabaalstraat

 • Imme Dros Tijs en de eenhoorn

  Tijs is verhuisd, maar hij mist zijn oude huis aan zee zo erg, dat hij wegloopt. Onderweg raakt hij bevriend met een eenhoorn die niemand anders kan zien. Samen gaan ze op weg naar zee. Prentvertelling met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Tijs en de eenhoorn

 • Tom Percival De brief van Herman

  Beer Herman en wasbeer Henry zijn beste vrienden. Maar dan verhuist Henry en blijft Herman alleen achter. Zal zijn vriend hem net zo erg missen als hij Henry mist? Oblong prentenboek met kleurrijke illustraties en ingeplakte briefjes. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De brief van Herman

 • Erik van Os EN Elle van Lieshout De dikke Mejuffrouw Muis

  Bundel met vier verhalen waarin Mejuffrouw Muis gaat verhuizen, op vakantie gaat, naar het ziekenhuis moet en in blijde verwachting is. Oblong prentenboek met gedetailleerde, uitbundig gekleurde illustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De dikke Mejuffrouw Muis

 • Niki Daly Waar is Jamela?

  De moeder van de Zuidafrikaanse Jamela heeft een nieuwe baan en een nieuw huis gevonden. Maar Jamela wil helemaal niet verhuizen. Prentenboek met paginagrote illustraties in warme kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Waar is Jamela?

 • Erik van Os EN Elle van Lieshout EN Marije Tolman Mejuffrouw Muis en haar heerlijke huis

  Mejuffrouw Muis en haar poedel Lucebert verhuizen naar een rijtjeshuis dat ze vervolgens helemaal naar hun eigen zin inrichten. Prentenboek met humoristische tekeningen en heldere kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Mejuffrouw Muis en haar heerlijke huis

 • Pauline Oud Het huis van Fien en Milo

  Als Fien en Milo gaan verhuizen, moeten ze bedenken welke spulletjes in welke kamer thuishoren. Moet hun bedje in de keuken staan? En hoort die tuinslang in de woonkamer? Prentenboek met paginagrote illustraties in heldere kleuren. Vanaf ca. 2 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het huis van Fien en Milo

 • Thé Tjong-Khing Een mooi plekje

  Varken en Schaap gaan op zoek naar een mooie plek om een huis te bouwen. Onderweg gaan steeds meer dieren mee op zoek. Prentenboek met een herhalingselement en kleurrijke grote illustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Een mooi plekje