Resultaat 1 - 10 (van 16)

Weergaveopties:

 • Jozua Douglas Bijzondere bouwsels

  Welke toren is de hoogste in de wereld? En wat is het mooiste paleis, de meest bijzondere brug of de langste muur? Prentenboek met informatie over bijzondere bouwwerken, een quiz, liedje, opdrachten en veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar; zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Bijzondere bouwsels

 • Pierre Winters Een huis bouwen

  Hoe worden muren gemetseld en daken gelegd? Prentenboek met informatie over het bouwen van een huis, quiz, versjes, opdrachten en veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar; voor goede lezers vanaf ca. 7 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Een huis bouwen

 • David Litchfield EN Ross Montgomery Het huis van oma

  Een jongen groeit op bij zijn oma, die vroeger architect was. Voor haar kleinzoon wil ze een bijzonder huis bouwen. Maar oma wordt oud en op een dag is ze verdwenen. De jongen besluit iets voor haar te bouwen. Prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het huis van oma

 • Carson Ellis EN Studio Bos Thuis

  Thuis kan voor iedereen iets anders betekenen. Het kan een huis zijn op het platteland of onder de grond, in een schoen of een holle boom. En hoe woont een Noorse god of een maanmannetje? Prentenboek met schilderingen in bruintinten met summiere tekst. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Thuis

 • Annemarie Bon Haas in de stad

  Haas en zijn dierenvrienden uit het bos hebben allemaal een gratis dagje naar de stad gewonnen. Omdat ze allemaal iets anders willen bezoeken, splitsen ze zich op. Maar is iedereen wel op tijd terug bij de bus? Vanaf ca. 5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Haas in de stad

 • Rijksmuseum van Oudheden (Leiden) EN Suzan Boshouwers Romeinen

  Hoe leefden de Romeinen? En wat deden Romeinse soldaten? Lees hoe een jongetje uit onze tijd er van alles over ontdekt. Prentenboek met een liedje, knutseltip, quiz, stripverhaal en veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Romeinen

 • Antonie Schneider EN Susanne Strasser Meneer Geluk & mevrouw Mopper

  Alles aan mevrouw Mopper is grijs en somber. Daarom wil ze niets te maken hebben met de vrolijke meneer Geluk, haar nieuwe buurman. Maar of ze dat kan volhouden... Oblong prentenboek met paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Meneer Geluk & mevrouw Mopper

 • Gitte Spee Aap & Mol bouwen een hut

  Het regent en Aap wordt helemaal nat in zijn hut. Als het weer droog is, bouwt hij samen met Mol een nieuwe, dichte hut. Maar dan mist Aap zijn uitzicht. Prentvertelling met illustraties in zachte kleuren. Vanaf ca. 5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Aap & Mol bouwen een hut

 • Koos Meinderts Bij ons in de straat

  In de straat van de schrijver (ik-figuur) wonen allerlei rare mensen, zoals de Dikke Dame met haar koninklijke oren en Tante Truitje in haar zelfgebreide huis. Prentenboek met vrolijke kleurenillustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Bij ons in de straat

 • Max Velthuijs EN A.Film Kikker en de wind

  Als het zo hard stormt dat de boom naast Kikkers huis omwaait, kan hij niet meer naar buiten. Gelukkig komen zijn vrienden helpen. Oblong prentenboek met kleurenillustraties, gebaseerd op de animatieserie. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Kikker en de wind